Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Ontdek de Magie van Specialistische Houtkunst

Verrijk uw leefruimte met unieke houten kunstwerken en ontdek de passie voor vakmanschap bij Sandra Witteman. 

De waaiervogel, bekend om zijn indrukwekkende verenkleed en gracieuze bewegingen, is een prachtige vogel die zijn naam eer aandoet. Met zijn brede, kleurrijke veren die als een waaier uiteenlopen, maakt hij een majestueuze indruk terwijl hij door de lucht zweeft. Deze vogels worden vaak geassocieerd met tropische en exotische gebieden, waar ze hun elegante dans in de lucht uitvoeren en hun territorium verdedigen met hun imposante verschijning. Hun vloeiende bewegingen en levendige kleuren maken hen niet alleen een lust voor het oog, maar ook een symbool van gratie en schoonheid in de natuur.

Unieke Handgemaakte Kunstwerken

Inspirerende Workshops

Hoogwaardig Gereedschap

Over mij

Passie voor Houtbewerking

Al sinds mijn vroege jeugd koester ik een diepe liefde voor hout en de kunst van het bewerken ervan. Bij Sandra Witteman delen we deze passie met onze klanten door middel van unieke kunstwerken, inspirerende workshops en hoogwaardige gereedschappen.

Wat onderscheid mij van de rest?

Ik bied een scala aan diensten aan om uw liefde voor houtbewerking te verrijken

Unieke Kunstwerken

Ontdek onze collectie unieke handgemaakte houten kunstwerken die een verhaal vertellen en een uniek accent aan uw interieur toevoegen.

Inspirerende Workshops:

Leer de fijne kneepjes van het vak tijdens onze inspirerende workshops, onder begeleiding van meesterkunstenaar Sandra Witteman.

Hoogwaardig Gereedschap:

Bekijk ons assortiment van hoogwaardige gereedschappen en benodigdheden die u helpen bij het realiseren van uw eigen houtkunstwerken.

Contact

Kom in contact

Heb je vragen of wil je even kennismaken? Kom in contact!

Adres

Pr. P. Christiaanstraat 31, 7061WZ, Terborg

Contact

houtkunst@sandrawitteman.nl          06-29 547 108